torsdag 18 mars 2010

Alice i Underlandet? -Inte..


Denna dag har bara sviischat förbi känns det som. Vi läste lite på förmiddan idag, det börjar dra ihop sig emot det munliga provet, läskigt! Så de närmsta dagarna är det bara till att försöka banka in i huvudet, de saker man är osäker på, dvs typ 1/2 boken. MEN..
Men det ska vi fixa Sandra. Vi får ge oss sjutton på de. :o)

Veterinären ringde idag och hade fått blodprovsvar, och det visade sig att han har kvalster/damm allergi. Det vill säga att han får fortsätta med kortison+ duschar med allergischampo. Suck.
Men det jobbigaste blir att avvänja honom från att vara i våran tygsoffa, där det blir värre för honom av att vara. Men det lär ju funka, så är det bara. Så nu på eftermiddan har jag dammsanerat hemma, det är ju positivt iallafall, att det kommer att bli renare hemma. ;o)

Nu har M. kommit hem och vi har ätit chorizogryta med färsk pasta, mums.
Vi funderar på om vi skulle ta och åka in på bio ikväll, Alice i Underlandet 3D.
Så man kommer ut hemifrån lite, istället för att sitta hemma och uggla.
Men vi får se vart det bär, kanske inte bär längre än att man slocknar på soffan.

Uppdatering: Det blev ingen film ikväll.. :o( En viss herre somnade på soffan för ca 1 timme sedan och är omöjlig att väcka. Tjohopp, så blev det med det.

1 kommentar:

prinsessfjarten sa...

du får försöka banka på mitt huvud nästa vecka, kanske inte för hårt men jag måste klara det här! Du kommer att klara det galant! ;)
Hade så trevligt på bio om det blir så, vill gärna höra vad du tyckte sen för jag tycker den verkar läskig för att vara barnmfilm...