lördag 12 november 2011

Goddag.

Allmän bloggtorka var det här. Har varit allmänt trött och inte på något blogg-humör. Men nu så, det börjar ge med sig. Så vad har hänt de här dagarna då. Hmm. Jag tar det i ordningsföljd.
I onsdags så träffade vi äntligen Elin och Albin, det var verkligen jätteroligt att ses, vi hade mycket att ta igen och prata om. Jag hoppas verkligen att vi håller kontakten nu, att vi ses snart igen. :)
I torsdags så var vi på öppna förskolan i grannbyn och socialiserade, sedan på kvällen kom Sandra och kusinerna över på kvällsfika.
Igår så var jag rätt så less på mest allting, jag liksom bara kände att ibland behöver man en liten stund för sig själv. Så jag och mamma åkte till stan en sväng, gick runt på ikea i lugnan ro ett tag, sen till nyöppnade cubus, det var välbehövligt att komma iväg lite bara.

Idag så har jag och Billy varit ute och gått med Sandra och Mimmi, sedan blev vi bjudna på lunch hemma hos dem. Trevligt. Nu sover lillen och jag sitter och slötittar lite på tradera och blogg-kollar.

1 kommentar:

annika sa...

Hej igen!!! vore kul om du hörde av dig lite mera???Skulle vara kul att få kontakt igen..efter såååååå många år:/ trots allt så är ni saknade och undrar mycket hur ni haft det under åren som gått!!Kramar/Annika(faster)